Archive for the ‘Bebas’ Category

Christmas Day is almost here everyone!!!..

 

This little and simple post is not to explain the true meaning of Christmas for Christians, because this day of course is most awaited day by every Christians in this world, okay? :). But rather just for share a little Christmas Spirit project from my lab, by share 2 gadget/widget included below that have a simple main goal to help others to track days left until Christmas Day. (By display the remaining time until Christmas in days, hours and minutes and display “Merry Christmas” when count down gets to the last day)

 

FYI : Each of this original gadget project are ripped from Charles Beaupre and Justin Braun work, which was initially just made for Christmas Day in 2007. And with this modified fork version i try to fix and add some feature to automatically detect Christmas Day on every year. (so this stuff will not stuck in December 25, 2007 anymore) 😛

 

Here’s some screenshots from original project (taken from SoftPedia) :

 

 

 

And screenshots from my work :

 

 

 

 

 

You can get this gadget from here and here.

 

System requirement :
– Windows Vista or Windows 7 with Windows Sidebar program running well. (both have been tested and work well on x86 and x64 system)

 

Your comments, critics and rate for this work are welcome.

 

Finally…

Happy Christmas Everybody 🙂

 

Pascal Dudleyjoe

 

 

NOTE : i never claim to build this gadget/widget, but rather make little fork work

 

(sorry for my trully-bad english :()

Bagus neh buat yang pengen cara beda FB-an tapi gak mau ribet buka-buka browser …

Fishbowl (Facebook Client for Silverlight)

*syarat minimum paling nggak Silverlight Plugin sudah terinstal dengan baik dikomputer anda.

Happy Facebookin’

Begini ne kalo musik Jason Mraz yang Jazzy banget “digabungin” sama 8 Ball yang Rappy abis [aduh maksa banget yah?… 🙂 )

Buad yang mow ngedownload klik link ini ajah …

8 Ball feat. Jason Mraz – I’m Yours

I Will Never Let You Go …

Posted: April 28, 2009 in ???, Bebas

pengen uplod gambar ajah ney…

Christmas mp3 Download

Posted: December 15, 2008 in Bebas, JC

Lagu yang keren-keren buat Natalan …

Christmas Music by musicgirl988

*Sedih gak bisa mudik lagi ney … (Natal 2008 bakalan jadi Natalan kedua jauh dari rumah, hiks.hiks **,)

Xaxaxa … **, ^^, ##. @@.

Posted: November 18, 2008 in ???, Bebas

Gambar-gambar yang gak enak banget waktu diliat …

funny_pictures_hair_bald

*Gak nyangka banget kalo Mr. Dubya (aka George W. Bush) bisa jadi frustasi kayak gene gara-gara Mr. Barrack kepilih…,ck..ck..ck

funny_pictures_royal_nose_pick

*Gak usah nyampe keliatan publik kayak gene atuh Ibu … (ntar ape kate duniee…@@,)

http://funnyfree.net/.

**Have a rockin’ day

*udah kayak iklan mie goreng aja .. ^^,

Nggak perlu cas-ces-cos lagi mendingan liat n’ baca sendiri disini.

Stardock MyColors link download.

Buat yang pengen desktopnya agak “hijau” (hare gene gak hijau??, ke laut aja deh jadi pengikut Nyi Bloronk … ^^, qaqaqa) donlod yang ini ajah, yang mw agak “machow” (ouch…siapa siy yeiy?, brani-brani bilang eke machow… – muf sisanya mendingan disensor aja, gak baek… – 😉 ) mendingan download yang ini, buat yang agak “bejeweled mania” {te-ow-pe be-ge-te deh} yang ini, en yang mw “agak laen” (yang merasa gak hijau, gak blink-blink en gak macho  [jadinya paan dunk???…, ya “jadi-jadian” ajah brow 🙂 ] dari yang tiga diatas disaranin unduh (KBBI banget euyy…++,) yang ini.

Beberapa preview desktopnya …

AMD Game aka “macho” << favorite saya

Quest aka “agak laen” atow “jadi-jadian”

(more…)